The Greatest Guide To نیلینگ
The Greatest Guide To نیلینگ
Blog Article
در این مدل، ممکن است گسیختگی رخ ندهد، اما سازه به دلیل وقوع جابجاییهای قابلتوجه در قسمت دیواره خود، حالت ایمن خود را حفظ نخواهد کرد. میزان جابجاییهایی که در سطح دیواره رخ میدهد، بسیار حائز اهمیت است و نباید از مقدار معینی تجاوز کند.
قرارگیری طولانی مدت گود در معرض دمای محیطی زیر صفر موجب میشود که خاک دانهای اشباع و لایههای اشباع شده دچار یخ زدگی شوند؛ در نتیجه، فشار وارد بر روکشهای موقت و دائمی دیوارهای خاک دوزی شده افزایش یابد.
پس از اتمام فرآیند تزریق دوغاب، بهمنظور جلوگیری از فرسایش و حفظ یکپارچگی میخهای انتهایی، ضروری است که سطح دیواره با استفاده از یک لایه مش (تشکیل شده از میلگردهای طولی و عرضی) با تکنولوژی شاتکریت (بتن پاشی) پوشانده شود.
لذا هرچه سریعتر باید برای ساخت و نصب سازه اصلی اقدام کرد.
تغییر در طرح: در صورتی که با توجه به شرایط، طراحی ها انجام شده پاسخگو نباشد، اطلاعات حاصل از ابزار بندی در فاز های اولیه پروژه نیاز به ایجاد تغییرات در طراحی را مشخص کند.
این میلگردها وظیفه اصلی را در نگهداری خاک و جلوگیری از ریزش آنها برعهده خواهند داشت.
در سال های بعد نیز به مرور این تکنیک در سطح جهان گسترش یافت. در ایران نیز استفاده از روش نیلینگ در سال های اخیر توسعه چشمگیری یافته و یکی از کاربردی ترین روش ها به ویژه در ساخت و ساز های شهری می باشد.
زمانی که سطح خاک با بتن شاتکریت پوشانده میشود، منافذ خاک بسته شده، آبی وارد شده در پشت سطح شاتکریت شده یک فشار هیدرواستاتیک به سطح شاتکریت شده وارد میکند.
آمریکاییها نیز توانستند این روش را بهطور چشمگیری توسعه دهند و با استفاده از دیوارهایی، مهار خاک را بهطور کامل اجرا کنند.
برخی از کاربردهای وسیع ??? ??? این روش تسلیح خاک شامل پایدارسازی شیب های طبیعی و یا ترانشههای مجاور راه ها، تعریض راه ها، گودبرداری در مجاورت سازههای موجود، پایدارسازی و مقاوم سازی سازههای نگهبان قدیمی و … می باشد.
نیلینگ که با نام میخکوبی نیز شناخته میشود، بهعنوان سازه نگهدارنده و یکی از روشهای پیشگیری از ریزش دیواره در محل گودبرداری به کار میرود.
عوارض سطحی شامل تاسیسات شهری، ساختمان ها و معارضات مجاور گود،
در عملیات گودبرداری و پایدارسازی با استفاده از روش میخکوبی، به هوای فشرده نیاز بوده که وظیفه تأمین آن به عهده کمپرسورها است. موتورهای کمپرسور عمدتاً به شکل دیزل یا برقی عمل کرده و توسط واحد هواساز با استفاده از روش مکش هوا و فشردهسازی آن به همراه تأمین فشار، کار میکنند.
روش انکراژ دارای قدرت بیشتری در زمینه مهار نیروهای رانشی و ریزشی زمین برخوردار است